Ultimele stiri

VREMEA până pe 25 mai. Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua în următoarele două săptămâni, în Banat

primavara

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 12 – 25 mai, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, până pe 15 mai, vremea se va răci treptat şi va deveni mai rece decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii mai, cu valori maxime medii în jurul a 11 grade Celsius. Sfârşitul primei săptămâni, precum şi cea de a doua săptămână de prognoză, vor aduce însă temperaturi din ce în ce mai ridicate, până la medii, peste cele normale în această perioadă, de 27…28 de grade spre sfârşitul intervalului. Valorile nocturne vor urma aproximativ aceeaşi evoluţie, dar variaţiile nu vor fi atât de mari ca în cazul celor diurne şi se vor înregistra, în medie, între 6 şi 14 grade Celsius.

În intervalul 13 – 15 mai vor cădea ploi importante cantitativ. Ploi de scurtă durată vor fi posibile şi în celelalte zile, însă cantităţile de apă se estimează a fi în general slabe, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*