Ultimele stiri

VREMEA până pe 28 septembrie. Cât de cald va fi şi cât va ploua în BANAT

timisoara toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 15 – 28 septembrie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, în prima săptămână de prognoză, temperaturile diurne vor marca o creştere treptată, de la valori medii în jurul a 20 de grade, până la 23…24 de grade. În intervalul 21 – 24 septembrie, vremea va intra într-un proces de răcire şi maximele vor scădea cu aproximativ 4 grade, apoi temperaturile se vor menţine neschimbate până spre sfârşitul lunii. În ceea ce priveşte minimele nocturne, acestea vor oscila între 10 şi 14 grade, cu cele mai scăzute valori în jurul datei de 18 septembrie şi, din nou, după 24 septembrie.

Va ploua pe arii extinse în primele două zile ale intervalului, când şi cantităţile de apă vor fi mai însemnate, dar probabilitatea de apariţie a ploilor se menţine ridicată şi după data de 19 septembrie, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*