Ultimele stiri

VREMEA până pe 30 martie! PROGNOZA METEO pentru următoarele două săptămâni, în Banat

copaci infloriti

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 17 – 30 martie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, vremea va fi calda în prima saptamâna a intervalului de prognoza, iar a doua saptamâna va avea un regim termic normal pentru ultima decada a lunii martie. Astfel, pâna pe data 20 martie, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 16 si 18 grade, iar în intervalul 21-24 martie acestea vor fi de 18…20 de grade Celsius, prezentând o abatere de 5…6 grade comparativ cu normele datei calendaristice. Din 25 martie pâna la sfârsitul lunii, o usoara racire va determina medii ale maximelor cuprinse între 14 si 16 grade. Totodata, minimele nocturne se vor mentine relativ constante, la valori medii de 4…6 grade.

În prima parte a intervalului doar pe 17 si 19 martie, izolat, vor fi ploi slabe cantitativ, iar dupa 23 martie va ploua aproape zilnic, dar pe arii mai extinse între 24 si 27 martie, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*