Ultimele stiri

VREMEA până pe 30 noiembrie. Ce temperaturi vor fi şi cât va ploua în BANAT

toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) informează care sunt temperaturile maxime şi minime prognozate pentru perioada 17-30 noiembrie, mediate pentru fiecare regiune a ţării.

În Banat, în primele zile ale intervalului, vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii noiembrie, cu temperaturi maxime, în medie, de 13…14 grade. Începând din 20 noiembrie însa, valorile termice vor scădea, devenind normale pentru această perioadă din an şi apoi urmând a se situa chiar sub mediile climatologice, cu un ecart mediu al maximelor de 6…9 grade, mai mici în ultimele zile ale lunii, spre 4 grade.

Regimul minimelor nocturne va avea aceeasi evoluţie, astfel că la început acestea vor fi mult mai ridicate decât cele obişnuite, cu o medie de 5…8 grade, apoi vor scădea continuu, urmând a se situa, în medie, între 0 si 2 grade, cu valori uşor negative spre sfârşitul lunii. Vor fi ploi pe arii extinse, cu caracter temporar, în perioada 17-21 noiembrie, iar probabilitatea pentru precipitaţii va creşte din nou spre sfârşitul intervalului de prognoză, când acestea vor fi mixte, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*