Ultimele stiri

VREMEA până pe 7 septembrie. Cât de cald va fi şi cât va ploua în BANAT

vreme septembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 25 august – 7 septembrie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Banat, variaţiile termice nu vor fi semnificative pe parcursul intervalului de prognoză, valorile de temperatură urmând a se menţine în jurul celor normale pentru această perioadă. Intervalul va debuta cu o uşoară creştere termică până la medii ale maximelor de 26…27 de grade şi ale minimelor, spre 15 grade. Astfel de valori se vor menţine, în general, până la începutul celei de-a doua săptămâni, când temperatura va începe să scadă uşor şi treptat până la medii ale maximelor de 23…24 de grade şi ale minimelor, în jurul a 13 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în a doua săptămână, cu deosebire în întervalul 1 – 4 septembrie. În prima săptămână şansele de ploaie vor fi în general reduse, vremea urmând a se menţine predominant frumoasă, exceptând data de 27 august, când local vor fi averse, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*