Ultimele stiri

VREMEA rămâne caldă, cu cer variabil. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

ploaie toamna

Joi, cerul va avea înnorări, mai accentuate în prima parte a zilei şi va ploua local, iar cantităţile de apă vor mai depăşi 15 l/mp, în sud-vestul şi sudul ţării. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala izolat, mai ales în zonele montane, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Ploile vor fi însoţite şi de descărcări electrice, iar vântul va mai avea intensificări în sudul, sud-estul ţării şi la munte, cu viteze ce vor mai depăşi la rafală 45…50 km/h. În restul teritoriului vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor situa între 24 de grade în depresiuni, vestul Olteniei şi nordul Moldovei şi 31 de grade în sud-estul teritoriului. Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în depresiuni şi 22 de grade pe litoral.

Vineri, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-vestul şi sudul extrem al ţării, precum şi la munte, unde numai pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice, mai ales în cursul zilei. Vântul va mai avea uşoare intensificări în sud-estul ţării, precum şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor situa între 22…23 de grade în depresiuni şi în nordul Moldovei şi 30 de grade, izolat, în sud-est şi în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra între 6 grade în depresiuni şi 20 de grade pe litoral, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*