Ultimele stiri

VREMEA se încălzeşte uşor, dar rămâne închisă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

copac

Joi, valorile termice vor fi în creştere uşoară în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 8 grade, iar cele minime se vor situa între -5 şi 5 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -8 grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cerul va avea înnorări şi vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare pe arii restrânse la munte şi mixte, cu totul izolat, în restul teritoriului. Va fi ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea, local în zonele joase din sud şi est şi izolat în rest. Vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări temporare în vestul şi nord-estul ţării, dar mai ales în zona montană, iar pe creste, în a doua parte a intervalului va sufla tare.

Vineri, vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât în mod normal pentru această dată. În jumătatea de vest a ţării cerul va fi noros şi mai ales seara şi noaptea temporar vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ploaie, iar pe arii restrânse cantităţile de apă vor fi însemnate. La munte ziua precipitaţiile vor fi mixte, iar în cursul nopţii, în Carpaţii Meridionali şi Occidentali, treptat vor predomina ninsorile care pot fi mai abundente. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile vor cădea pe arii mai restrânse, cu precădere în partea a doua a intervalului. Vântul se va intensifica treptat în toate regiunile, iar la munte şi, trecător, în Câmpia de Vest şi pe litoral, va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, iar cele minime se vor încadra între -3 şi 7 grade. Dimineaţa, pe arii restrânse, mai ales în sud şi în est va fi ceaţă, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*