Ultimele stiri

VREMEA se menţine frumoasă în weekend. PROGNOZA METEO în ţară

ploaie toamna

Vremea va fi predominant frumoasă sâmbătă, mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii octombrie, cu deosebire în vestul, nord-vestul şi centrul ţării. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa şi noaptea în sud, în est şi în centru pe arii restrânse va fi ceaţă sau nebulozitate joasă.

Sâmbătă, vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 26 de grade, cu cele mai ridicate valori local în regiunile intracarpatice; minimele termice se vor încadra între 5 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până la 1…2 grade.

Duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei date, în special în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în sud-est. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade, uşor mai mici pe litoral; minimele termice se vor încadra între 5 şi 16 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 0 grade, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*