Ultimele stiri

VREMEA se menţine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru weekend, în ţară

nori

În vestul ţării, la deal şi la munte, unde, sâmbătă, va predomina o vreme frumoasă, cu cer variabil, valorile termice diurne vor creşte uşor şi se vor situa peste mediile climatologice pentru această dată, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

În celelalte zone dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă stratiformă, care ar putea persista şi peste zi, în special în sudul Olteniei, astfel că regimul termic va fi apropiat de cel normal. Unele înnorări vor fi în a doua parte a intervalului şi în nord-vestul extrem, unde vor fi posibile precipitaţii slabe, mai ales ploi. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, dar mai ales pe crestele montane, unde va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 şi 12 grade, iar cele minime vor fi de la -13…-12 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 4…5 grade în Dealurile de Vest.

Duminică, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru mijlocul lunii decembrie în cea mai mare parte a ţării, în special în vest, la deal şi la munte. În regiunile nord-vestice, vor fi înnorări şi pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistente peste zi şi asociate izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 12 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 grade în depresiunile intramontane şi 5…6 grade în Dealurile de Vest, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*