Ultimele stiri

VREMEA se menţine rece. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

vremea

Marţi, vremea va fi predominant frumoasă, dar rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă dimineaţa şi noaptea în centru, nord, nord-est şi izolat în rest, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări, mai ales în prima parte a zilei, în Oltenia şi estul Dobrogei, unde izolat va mai fulgui. Vântul va avea intensificări la munte şi local în sudul Moldovei, Muntenia şi Dobrogea, iar la începutul intervalului şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiuni şi 5 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -14 şi -4 grade, mai coborâte, spre -23 de grade, în estul Transilvaniei. Noaptea, în zonele joase, izolat se va semnala ceaţă.

Miercuri, vremea se va menţine rece în cea mai mare parte a ţării, local geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va avea unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est, iar noaptea în nord şi centru, însă doar izolat va fulgui. Vântul va mai prezenta unele intensificări pe crestele montane şi în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4…-3 grade, izolat, în est şi în depresiuni şi 5 grade în vest, iar cele minime se vor încadra între -12 şi -2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -18 grade, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*