Ultimele stiri

VREMEA se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

nori

Joi, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil în sud-vestul ţării, dar va avea înnorări temporare în celelalte regiuni şi, mai ales în prima parte a zilei, în centrul, nordul şi estul ţării, pe arii restrânse vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare la munte şi mixte în rest. Izolat vor fi condiţii de polei.

Vântul va avea intensificări pe crestele montane, precum şi în sudul şi estul ţării, în cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în depresiuni şi 11 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -8 şi 2 grade. În zonele joase, mai ales dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă.

Vineri, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil în sud-vestul ţării, dar va avea înnorări temporare în celelalte regiuni şi, mai ales în prima parte a zilei, în centrul, nordul şi estul ţării, pe arii restrânse vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare la munte şi mixte în rest. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, precum şi în sudul şi estul ţării, în cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în depresiuni şi 11 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -8 şi 2 grade. În zonele joase, mai ales dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*