Ultimele stiri

VREMEA se va menţine rece: Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri în ţară

vremea

Marţi, vremea se va menţine rece pentru ultima decadă a lunii aprilie în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua slab în jumătatea de est a ţării şi pe arii mai restrânse în rest. În zona de munte precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în special în cursul zilei în majoritatea regiunilor, iar pe crestele montane vitezele vor depăşi 80…90 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 17 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între -3 şi 7 grade. Noaptea, pe spaţii mici în nord şi centru se va semnala brumă.

Miercuri, vremea va fi în continuare rece pentru această dată, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei, când va ploua slab în jumătatea de est a ţării şi doar posibil izolat în rest. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului, la munte, în sud-vestul şi estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiuni şi 17 grade în sud-vest, iar cele minime se vor situa între -6 şi 5 grade. Noaptea, pe arii restrânse se va produce brumă, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*