Ultimele stiri

Vremea urâtă cauzează probleme, la Timișoara. Trafic îngreunat, copaci căzuți și bălți cât casa

ploi

Vremea urâtă din ultimele ore a făcut ravagii în Timiș! Mai mulți copaci au căzut la Timişoara şi  a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca aceștia să fie degajați. De asemenea, mai multe parcări și subsoluri din oraș au fost inundate. Nici în restul județului nu a fost mai bine. Nivelul mai multor râuri a crescut considerabil, gospodăriile din zonă fiind afectate. Și veștile rele nu se opresc aici!  ISU Timiș a emis o atenționare hidro de cod galben pentru râurile Bega, Bega Veche, Timiș și Moravița. De asemenea, a fost emisă o avertizare hidro de cod portocaliu pentru râul Bârzava.

Pompierii din Timișoara au fost solicitați pe parcursul întregii zile pentru a degaja copaci căzuți pe carosabil. Prima intervenția a avut loc de dimineață când un copac a căzut pe un autoturism parcat în zona Soarelui. Câteva ore mai târziu pompierii au fost alertați de căderea unui copac pe strada Măcin, aproape de firma Continental. Și la Buziaș un copac a pus în pericol trecătorii. Acesta s-a rupt de jumătate, iar angajații ISU Banat au fost nevoiți să-l taie. Nici străzile nu au scăpat neafectate de furia ploii. Mai multe străzi au fost inundate și mii de bălți cât casa le pun probleme trecătorilor.

După spusele meteorologilor, ploile vor continua să cadă în județul Timiș până luni dimineața. Până atunci este valabilă o avertizare de cod galben. Situația este în continuare monitorizată, iar pompierii sunt pregătiți să intervină în caz de urgență.

DSCN8920 DSCN8922 DSCN8925

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*