Ultimele stiri

VREMEA va fi caldă, dar instabilă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

meteo

Marţi, vremea va fi caldă, dar va deveni treptat în general instabilă. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi de scurtă durată în zonele de deal şi de munte, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 26 de grade, uşor mai mici pe litoral, iar cele minime între 7 şi 14 grade.

În țară vremea va fi caldă, miercuri, dar va deveni treptat în general instabilă. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi de scurtă durată în zonele de deal şi de munte.  Noaptea vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii relativ extinse în regiunile sudice precum şi în zona Carpaţilor Meridionali, unde se pot cumula cantităţi de apă mai însemnate. Vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, fenomenele asociate instabilităţii atmosferice pot fi doar la nivel local. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 26 de grade, uşor mai mici pe litoral, iar cele minime între 7 şi 14 grade, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*