Ultimele stiri

VREMEA va fi în general frumoasă: Prognoza meteo joi şi vineri

soare toamna

Joi, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice. Izolat, în prima parte a zilei, va ploua slab în nordul Olteniei şi în sudul Banatului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi în nordul Moldovei. Temperaturile maxime, mai ridicate decât în intervalul precedent, vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral şi 23…24 de grade în regiunile intracarpatice, unde va fi uşor mai cald decât în mod normal la această dată.

Temperaturile minime se vor încadra între 6 şi 13 grade, mai coborâte în depresiunile din nordul şi cntrul teritoriului, iar în estul Transilvaniei vor coborî spre 0 grade şi vor fi condiţii de brumă. În zonele joase, mai ales spre dimineaţă, va fi ceaţă, local în regiunile centrale şi extracarpatice şi izolat în vest.

Vineri, vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal în această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării, astfel încât temperaturile maxime se vor situa de la 16 grade pe litoral până la 25 de grade în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări ziua în nordul Moldovei şi în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1…2 grade în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă şi 15 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, îndeosebi dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă în zonele joase, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*