Ultimele stiri

VREMEA va fi în general instabilă. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

nori

Joi, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate. Îndeosebi în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în zonele de deal şi la munte, local în sudul, estul şi centrul ţării şi izolat în rest.

Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi izolat 25 l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 12 şi 21 de grade.

Vineri, vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi, mai ales în cursul zilei vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice, pe arii extinse în zonele de deal şi de munte, precum şi în partea de nord-est a teritoriului, local în regiunile sudice şi centrale şi pe spaţii mai restrânse în rest. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi pe crestele montane, dar pentru scurtă durată şi în celelalte regiuni, în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*