Ultimele stiri

VREMEA va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

nori

Joi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate. Se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice, în prima parte a zilei în Banat, Crişana, Maramureş şi local în Oltenia şi Transilvania, apoi mai ales în jumătatea de est a ţării şi în zonele de munte. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi va cădea grindină.

Vântul va sufla în general moderat. cu intensificări mai ales în timpul ploilor, trecător putând lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua precedentă în regiunile sud-vestice, vestice şi centrale, vor fi cuprinse, în general, între 18 şi 29 de grade, iar cele minime se vor încadra între 8 şi 18 grade.

Vineri, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, ziua, în jumătatea de sud-est a ţării unde pe spaţii restrânse se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, în prima parte a intervalului, în Moldova, Dobrogea şi Bărăgan, dar şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 29 de grade, iar cele minime, în general, între 8 şi 18 grade, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*