Ultimele stiri

VREMEA va fi instabilă. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

vreme

Joi, vremea va fi în general instabilă. În cursul zilei cerul va fi temporar noros şi se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului, în zona de munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

Pe parcursul nopţii nebulozitatea şi fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se vor extinde în jumătatea de sud a ţării. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere uşoară în cea mai mare parte a ţării, vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 şi 19 grade.

Vineri, vremea va fi instabilă. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spaţii restrânse, în special în jumătatea de est a ţării şi la munte cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor continua să scadă, cu precădere în sudul şi în estul ţării şi se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 9 şi 17 grade, scrie Mediafax.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*