Ultimele stiri

VREMEA va fi uşor mai caldă decât în mod normal. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

nori

Miercuri, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată, în special în jumătatea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade, iar cele minime între -1 şi 5 grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul, estul şi centrul ţării şi vor fi ploi în Dobrogea, Moldova şi local în Muntenia şi mai ales lapoviţă şi ninsoare în Carpaţii Orientali şi pe arii restrânse în Carpaţii Meridionali. Seara şi noaptea nebulozitatea se va accentua în toate regiunile şi va ploua în vest, centru şi nord şi pe spaţii mai mici în rest, cu menţiunea că în estul Transilvaniei şi în zona deluroasă a Moldovei precipitaţiile vor fi mixte. La munte vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă. Punctiform cantităţile de apă vor depăşi 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat.

Joi, în vest, nord şi centru valorile termice diurne vor marca o scădere, astfel că vremea va deveni normală din punct de vedere termic pentru această dată, în timp ce în sud şi sud-est se va menţine uşor mai cald. Cerul va fi mai mult noros şi îndeosebi ziua va ploua în jumătatea de vest a ţării şi pe arii mai restrânse în rest. În estul Transilvaniei şi în zona deluroasă a Moldovei, precipitaţiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Izolat, cantităţile de apă mai pot depăşi 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în nordul, vestul şi extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 şi 12 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 şi 5 grade, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*