Ultimele stiri

Week-end plin de evenimente, la Iulius Mall Timișoara: târg de job-uri, dans modern, teatru de păpuși, expoziții de antichități şi decoraţiuni

În acest final de săptămână, la Iulius Mall Timișoara are loc BESTEngineer, târg de job-uri care se adresează celor mai căutați candidați pe piața muncii în prezent: inginerii și experții IT. Vineri şi sâmbătă, între orele 10.00-18.00, doritorii vor avea ocazia să aleagă din peste 400 de oferte de angajare ale unor companii renumite. Târgul se desfășoară la etaj, în zona Intersport.

Expo Home & Deco vine cu propuneri interesante pentru toți cei care vor să-și amenajeze sau redecoreze locuința și prezintă cele mai noi tendințe în domeniul designului interior, mobilierului și elementelor decorative. Expoziția se desfășoară la parterul Iulius Mall, de vineri până duminică inclusiv.

În aceeași perioadă, la demisol, va avea loc o nouă ediție a Târgului Antiq, manifestare care reunește peste 35 de colecționari de obiecte cărora patina timpului le oferă un plus de frumusețe. Vizitatorii vor putea admira și achiziționa: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Duminică, de la ora 19.00, la demisol – zona Poema, trupa de dans modern și balet Mini-Mini Reflex, formată din copii cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani, va susține un recital pe ritmuri de jazz.

Prichindeii sunt aşteptaţi duminică, de la ora 12.00, în food court, unde continuă seria spectacolelor de teatru de păpuși, cu povestea “Scufița Roșie”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*