Ultimele stiri

Weekend important pe agenda viitoriilor miri: cel mai mare Festival de Nunţi din vestul ţării îşi deschide porţile la Iulius Mall Timişoara

IM Marriage, evenimentul cel mai aşteptat din Timişoara dedicat planificării şi organizării unei nunţi de vis, se desfăşoară, la finalul acestei săptămâni, la Iulius Mall. Târgul, care va începe vineri, 5 februarie 2016, le va oferi viitorilor miri posibilitatea de a planifica toate detaliile fericitului eveniment, printr-o singură vizită, în locul care reuneşte cele mai interesante oferte din domeniu.

Rochii de mireasă şi de ocazie, costume bărbăteşti, locaţii, aranjamente florale, propuneri pentru decorul perfect al sălii de evenimente, bijuterii, invitaţii, oferte de sonorizare, servicii foto-video, produse de cofetărie şi multe alte opţiuni stau la dispoziţia vizitatorilor, într-o multitudine de variante, de la renumite firme specializate.

Viitorii miri vor avea ocazia să găsească la festivalul IM Marriage soluţiile pe care şi le doresc, iar profesioniştii din cadrul firmelor participante îi vor consilia cu cele mai bune sfaturi şi idei. Totodată, nu vor lipsi ofertele speciale pe tot parcursul evenimentului.

IM Marriage, ajuns la cea de-a zecea ediţie, se va desfăşura la parterul şi demisolul Iulius Mall Timişoara, de vineri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*