Ultimele stiri

Weekend plin de evenimente la Iulius Mall Timișoara. Concerte în fiecare seară, distracție pentru copii și un târg de produse naturiste

În acest final de săptămână, în parcarea Iulius Mall se desfășoară Serbările Timișoreana, prilej pentru distracţie, relaxare şi mult muzică bună. Pe lângă bunătăţile pregătite de organizatori şi licoarea mult îndrăgită, în fiecare seară, sunt programate concerte, susținute de artiști renumiți. Vineri, de la ora 20.00, pe scenă urcă Mihai Mărgineanu și Zdob și Zdub. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, atmosfera va fi întreţinută de Cover Up și Cargo, iar duminică seara sosesc în fața publicului Skizzo Skillz și Loredana. Jocuri și concursuri cu premii atractive vin să completeze distracția și voia bună.

Vineri, de la ora 18.00, la demisolul Iulius Mall, în zona Poema, va avea loc o reprezentație de dans contemporan, iar duminică, în intervalul orar 10.00 – 15.00, la parter, în zona Centrului Info, clienții vor avea ocazia să-și facă fotografii la minut. Ambele acțiuni fac parte din programul manifestărilor care au loc la Timișoara, cu ocazia Student Fest 25.

Prichindeii sunt aşteptaţi şi în această duminică, la o noua sesiune de teatru cu păpuşi. De la ora 12.00, în food court, un nou spectacol îi va purta pe copii prin lumea magică a celor mai îndrăgite basme, alături de „Motanul Încălțat”.

De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall, se desfășoară o nouă ediţie a târgului de produse naturiste. Aproape 30 de expozanți aduc în fața clienţilor diverse sortimente de miere, ciocolată de casă, produse alimentare tradiționale, cosmetice realizate din ingrediente naturale, suplimente nutritive și multe alte articole destinate unui stil de viață sănătos.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*