Ultimele stiri

Weekend plin de evenimente, la Iulius Mall Timisoara: Expo Beauty, distractie cu Angry Birds si Teatru de papusi

În weekend, la Iulius Mall Timișoara are loc Expo Beauty, târg destinat frumuseții și sănătății.De vineri până duminică, peste 30 de firme vor prezenta cele mai noi tendinţe în materie de hairstyling, manichiură și machiaj, precum și cele mai eficiente tratamente corporale şi programe de fitness, proceduri wellness și spa. Timp de trei zile, vizitatorii vor primi sfaturi de la experți, vor beneficia de oferte speciale și vor avea ocazia să aleagă dintr-o gamă extinsă de produse și servicii. Expo Beauty se desfășoară la parterul Iulius Mall.

Distracția alături de Angry Birds continuă la Iulius Mall până pe 26 iunie. În timpul săptămânii, expoziția interactivă inspirată din cel mai îndrăgit joc al tuturor timpurilor este deschisă între orele 16.00 – 20.00, iar în zilele de week-end, în intervalul 12.00 – 20.00. Toți cei dornici să se distreze alături de “păsările furioase” au ocazia să tragă cu praștia uriașă pentru a demola castelele porcușorilor verzi, se pot fotografia alături de mascota oficială, iar copiii pot pătrunde în universul virtual Angry Birds de pe iPad-uri și Play Station.

Cei mici mai au în weekend un prilej de distracție și bucurie. Duminică, de la ora 12.00, în food court, continuă seria spectacolelor de teatru de păpuși, cu povestea “Elefănțelul curios”.

Sâmbătă și duminică, între orele 11.00 și 15.00, în zona exterioară a Iulius Mall din fața Curții de Onoare, va avea loc un eveniment adresat iubitorilor de animale care doresc să adopte un căţel. Cele aproximativ 20 de patrupede care așteaptă să fie luate acasă sunt microcipate, vaccinate, deparazitate și au carnete de sănătate. În momentul adopției, cățeii vor primi un trusou, astfel încât noii proprietari să se descurce mai ușor în ceea ce privește îngrijirea și hrănirea lor, în perioada de acomodare. Copiii care vor veni la acest târg vor avea ocazia să participe la un concurs de desene și la diverse alte activități educative.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*