Ultimele stiri

Weekend plin pentru polițiștii de la Rutieră! Câte amenzi au aplicat

A plouat cu amenzi și în acest weekend pe șoselele din Timiș! Poliţiştii rutieri au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând aproape 600 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.

În numai două zile, oamenii legii au întocmit 13 dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice.

Totodată, au fost aplicate 584 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 310 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 117 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 31 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi depăşirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*