Ultimele stiri

Weekend plin pentru polițiștii rutieri. A curs cu amenzi pentru șoferii indisciplinați

Aproape 600 de amenzi. Acesta este bilanțul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier în urma acțiunii desfășurate în acest weekend, pe raza întregului județ. În plus, 52 de șoferi au rămas fără de permis de conducere.

Sfârșitul de săptămâna i-a prins pe polițiștii rutieri la datorie. Aceștia au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Au fost aplicate 585 de sancţiuni contravenţionale. În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 52 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi depăşirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare. Zece persoane s-au ales chiar și cu dosar penal.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*