Ultimele stiri

Youth Media Festival la Timisoara

Asociatia Tinerilor Creativi (Youth Creativity) va invita in perioada 9-12 iunie 2015 la Ambasada, pe strada Anton Seiller, nr. 2, cu ocazia primei editii Youth Media Festival. Evenimentul se axeaza pe workshop-uri de video-blogging si film-making, ateliere despre regie, productie, post-productie si fotografie.

Organizatorii au pregatit cateva momente interesante pentru participanti care se vor desfasura pe parcursul celor patru zile de festival: piese de teatru, concerte, scurtmetraje.

A treia zi de festival, 11 iunie, este dedicata exclusiv video-blogger-ilor consacrati din Romania. Printre invitati: Tequila VideoBlog, ZMENTA.ro, 10Lucruri.ro, George Hora si multi altii.

„Tinerii timisoreni vor avea posibilitatea sa se informeze si sa interactioneze direct cu specialisti din domeniul artelor vizuale, cinematografiei si video. Pe de alta parte, vor avea ocazia sa-si exprime ideile si sa lucreze in echipa.” (Daniel Opris, organizator)

Accesul se face pe baza de bilet: 10 lei pentru festival, 20 de lei pentru intalnirea cu vlogg-erii. Biletele se pot achizitiona la intrare.

Parteneri: Youth Bank, Ambasada, Prospero, Centrul Cultural German Timisoara, SDM Timisoara, Primaria Municipiului Timisoara, Max Air, GoJump.ro, HDV Studio, Carturesti, Casa de Cultura a Studentilor Timisoara, Porsche Timisoara, Supreme Bikes, Pensiunea Donna Anna, Fresh Kebab.

Proiect finantat prin programul Youth Bank.
Programul YouthBank este implementat în Timisoara de către Asociatia Bee Active, iar la nivel național este coordonat de către Asociația pentru Relații Comunitare. Activitățile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Soluții durabile pentru implicarea tinerilor în viața comunității” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*