Ultimele stiri

Zanfir către Marian Vasile: „Vă cer să nu ne mai amenințați”

Florian Zanfir și-a pierdut răbdarea ieri, în plenul Consiliului Județean !

Fostul PP-DD-ist ar putea fi înlocuit din funcția de vicepreședinte al CJT. Zanfir s-a enervat când Marian Vasile i-a cerut raportul de activitate. Ba mai mult, actualul vicepreședinte al CJT i-a cerut liberalului să nu-l mai amenințe.

„Vă cer să nu ne mai amenințați. Aveţi metoda clară – introduceţi în consiliu proiectul de hotărâre şi treceţi la fapte. Haideţi să nu ne mai jucăm cu cuvintele. Eu nu mai tolerez acuze din astea nefondate, sub formă de persiflare. Nu mă sperie cum spuneţi dumneavoastră – poporul a decis altceva. Nu aveţi noţiunea de popor, şi eu fac parte din popor. Să încheiem cu forma asta de a face politică în care dumneavoastră sunteţi atotştiutorul şi noi nu”, a spus Florian Zanfir. Acesta i-a amintit lui Marian Vasile că și el va trebui să prezinte un raport de activitate la sfârșitul anului.

„Nu are rost să discutăm despre asta până nu se întâmplă. Eu nu cred că se întâmplă, dar, dacă se va întâmpla, va fi și cu acordul nostru. Suntem un grup prea puternic. Suntem 20 de oameni la ora actuală și probabil că se va întâmpla aceasta, dar și cu acordul nostru. Opoziția pare foarte hotărâtă, dar trebuie să recunoască că nu are decât 17 voturi”, a spus Titu Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*