Ultimele stiri

Zăpada pune probleme. Timișorenii se plâng, autoritățile spun că se străduiesc

Iarna nu a luat prin surprindere autoritățile timișorene anul acesta spun autoritățile, dar pe străzile orașului nu s-a putut circula normal. Deși pe arterele principale traficul a decurs destul de bine, pe străzile mici, acolo unde plugurile nu pot intra, a fost jale.

În timp ce timișorenii se plâng de circulația greoaie din Timișoara din cauza zăpezile ce au căzut necontenit încă de ieri dimineața, viceprimarul Dan Diaconu spune că municipalitatea se străduiește să-și facă treaba cât mai bine, chiar dacă în orașul de pe Bega deszăpezirea nu funcționat ca la carte.

“Știu că nu suntem perfecți, dar vă garantez că ne străduim să ne facem treaba cât mai bine. Sper ca acest lucru sa fie vizibil dimineața”.

Vă reamintim că Municipiul Timişoara este împărţit în 6 sectoare, cuprinzând aproximativ 700 de străzi, acestea fiind acoperite de cei doi operatori S.C. Retim Ecologic Service S.A și S.C. Drumuri Municipale Timişoara S.A. Dezăpezirea a început ieri dimineața la ora 9.30 și continuă până la ora actuală.

Dacă ati surprins situații în care zăpada pune mari probleme, iar autoritățile nu au luat măsuri, nu ezitați să ne trimiteți imagini și să ne scrieți un comentariu sau un mesaj la adresa redacție@timisoaraonline.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*