Ultimele stiri

Zbor cu balonul cu aer cald, o nouă acțiune în cadrul Campaniei Help25

balloony

Finalul acestei săptămâni vine cu o surpriză plăcută pentru toți cei care doresc să experimenteze o activitate inedită și, totodată, să sprijine Campania Help25. Balloony împreună cu Help25 îi invită pe toți cei interesați la un zbor ancorat cu balonul cu aer cald! Evenimentul va avea loc pe strada Arieș, în apropiere de Spitalul Județean, în parcarea dintre Casa Tineretului și McDonalds.

O ridicare în balon costă 10 lei de persoană și întreg profitul va fi donat pentru campania Help25. Ulterior, cei care vor dori să sprijine campania și în alt mod, o pot face donând o sumă de bani în urnele ce se vor afla lângă balonul cu aer cald.

Deoarece organizarea acestui eveniment depinde foarte mult de starea vremii, ziua exactă va fi anunțată în timp util (cu cel puțin 24 de ore înainte), pe pagina de Internet a campaniei – www.help25.ro – sau pe rețelele de socializare. Relații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0752-010506 sau 0755 – 084464.

Vă reamintim că Help25 este o campanie umanitară  ce are ca obiectiv implementarea unui program de depistare precoce a canerului la sân, acesta urmând să aibă caracteristicile unui program-pilot pentru Regiunea de Vest, respectiv pentru România. Un prim pas în acest sens este reprezentat de achiziționarea unui mamograf pentru Asociația Oncohelp, 5000 de mamografii urmând să fie oferite gratuit femeilor cu venituri reduse din Regiunea de Vest.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*