Ultimele stiri

Zboruri charter de pe aeroportul din Timișoara către destinaţii de vacanţă, în această vară

Locuitorii din vestul țării vor avea parte de mai multe zboruri spre destinațiile turistice preferate, în această vară. În acest sens, Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia” pregătește colaborări privind operarea în sezonul estival a curselor charter către destinațiile turistice.

Pentru destinaţia Antalya, una dintre destinaţiile preferate ale timişorenilor, există până în acest moment confirmări privind operarea de curse charter săptămânale, în zilele de luni şi miercuri, iar spre insulele greceşti Creta şi  Zakinthos se va zbura săptămânal, în zilele de luni respectiv, miercuri.

O noutate faţă de anul trecut este operarea săptămânală a unei curse charter către insula Skiathos, destinaţie de vacanţă deosebită, de unde sunt accesibile şi alte insule greceşti interesante, cum sunt insulele Skopeos şi Alonissos.

O destinaţie inedită care ar putea deveni accesibilă din luna aprilie 2014, printr-o cursă  bisăptămânală regulată  de pe Aeroportul Internaţional Timişoara, este provincia italiană Taranto.

În acest sens, administraţia Aeroportului Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” poartă negocieri cu o companie  aeriană pentru începerea operării acestor curse din luna aprilie. Provincia Taranto, aflată în Regiunea Puglia din sudul Italiei, este una dintre cele mai frumoase zone ale Italiei şi mai accesibile din punctul de vedere al preţurilor. Taranto, oraşul capitală a provinciei este situat lângă golful cu acelaşi nume, fiind  numit şi ca orașul de la două mări, Marea Mediterană (Mar Grande), și laguna Mar Piccolo, cele două fiind despărțite de o insulă mică.

Accesul prin zbor direct către provincia Taranto este interesant atât din punct de vedere turistic, dar şi din punct de vedere economic, Taranto având o industrie metalurgică, textilă și petrochimică dezvoltată. Din Taranto sunt accesibile conexiuni cu alte localităţi importante din zonă, precum Grottaglie, Monteiasi, Brindisi sau Bari.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*