Ultimele stiri

Zece primari din Timiș au trecut la PSD

Nu mai puțin de zece primari din Timiș și-au schimbat partidele trecând în tabăra PSD-ului. Transferul lor a fost anunțat la Conferința Județeană a Partidului Social Democrat Timiș care a avut loc la Timișoara.

“Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor aflați în sală, sunt aici 9 primari care au trecut de la alte formațiuni politice la PSD. Sunt și delegati. Nu am să le pronunț acum numele, pentru ca nu le-am cerut acordul, dar vreau să-i aplaudăm. Vreau să vă informez că au trecut un număr important de consilieri locali, orășenești, municipali și județeni. Am să-mi permit să-i citez doar pe cei trei, cu care, indiferent care vor fi sosirile în continuare, PSD are majoritatea de jumătate plus unu. Bologa Gheorghe de la PNL, Crișan Teodor  de la PP-DD  și pe fostul, actualul și viitorul vicepreședinte, până la încheierea mandatului,  Florian Zanfir”,  a spus Titu Bojin.

La conferința județeană a PSD Timiș au participat 521 de delegați. În cadrul conferinței s-au aprobat, în unanimitate, deciziile adunărilor generale ale partidului, care l-au votat pe Victor Ponta drept candidat al PSD la Preşedinţia României.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*