Ultimele stiri

Zeci de câini sterilizați gratuit, la Timișoara, cu banii strânși de o asociație de protecție a animalelor

Practica sterilizării câinilor metiși câștigă teren la Timișoara. Special pentru familiile fără posibilități financiare, asociațiile de protecție a animalelor strâng donații pentru a putea oferi cât mai multe sterilizări gratuite.

Una dintre aceste asociații este Pet Hope, care coordonează, până în data de 10 iunie, campania „5 lei pentru sterilizări gratuite”. Asociațiile Pieces of Heaven și Animal care Team Timişoara au spart gheața strângerii de fonduri și au efectuat deja zeci de sterilizări pentru animale care altfel ar fi devenit sursă de pui abandonaţi pe străzile oraşului.

„Pentru cei care donează, 5 lei nu reprezintă o sumă mare, dar pentru câinii sterilizați, 5 lei însemnă salvarea unor vieți. Familii care nu își duc câinele la veterinar, că nu știu sau nu își permit, alimentează strada cu zeci de pui, din 6 în 6 luni, la fiecare tură de călduri a cățelelor. Donând 5 lei oricine poate ajuta la scăderea numărului de câini de pe stradă și la educarea unei comunități în spiritul legii și al respectării animalelor”, spune Alina Văcaru, managerul Asociației Pet Hope Timișoara.

Orice persoană interesată să ajute, este rugată să viziteze pagina evenimentului de pe Faceebook, să acceseze site-ul Pet Hope sau să ceară datele bancare printr-un mail la adresa pet.hope.association@gmail.com sau prin telefon, la numărul 0723 004 769.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*