Ultimele stiri

Zeci de prichindei s-au distrat de ziua lor în Parcul Copiilor FOTO

ziua copiilor

În ciuda vremii urâte de afară, zeci de părinți, însoțiți de micuți lor, au luat cu asalt Parcul Copiilor, unde reprezentanții Primăriei Timișoara au pregătit o serie de acțiuni dedicate prichindeilor, pentru a sărbători împreună ziua lor.

Astfel, Parcul Copiilor s-a transformat într-un imens loc de joacă cu prinți și prințese. Nici părinții și bunicii nu au fost uitați care, în timpul petrecerii, au putut vizita un târg educațional în cadrul căruia au găsit cele mai interesante oferte de creșe, grădinițe, after-school, cluburi de muzică, înot, dans și locuri de joacă pentru copii.

Acțiunile au început în jurul orei 10.00 și chiar dacă afară a început să plouă mărunt, micuții au dansat alături de părinții lor zumba. Mai mult, prichindeii au avut parte de face painting, ateliere de pictură, sculptură, pictură pe ceramică, demonstrații de yoga sau plimbări gratuite pe Bega cu Corabia Piraților.

Tot cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Timișoara i-a invitat pe micuți la Grădina Zoologică, unde au fost așteptați de clovnii de la „Echipa hazliților”, care le-au pregătit jocuri interactive. Accesul la Grădinia Zoologică este gratuit, astăzi, până la ora 20.00.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*