Ultimele stiri

Zeci de străzi din Timișoara își schimbă numele! TREBUIE sau NU să îți schimbi buletinul?

Mii de timișoreni vor fi puși pe drumuri pentru a-și schimba buletinul. Peste 50 de denumiri de străzi au fost corectate, iar pentru altele aleşii locali au aprobat schimbarea sau atribuirea de denumiri.

În ultima perioadă Primăriei Timişoara a ajuns la concluzia că 54 de străzi din oraş sunt denumite inexact sau poartă numele unor personalităţi, dar scris greşit. Astfel, consilierii locali au aprobat, în cadrul ședinței de vineri, corectarea acestor denumiri. În plus, ei am mai aprobat şi atribuirea de denumiri la şapte străzi, două intrări și cinci tronsoane de străzi.

Cei ce au buletinul cu domiciliul pe străzile la a căror nume se vor aduce modificări, vor trebui să facă o vizită la Poliție, pentru a-și schimba actele de identitate. Chiar dacă municipalitatea nu pune presiune încă pe acest lucru, măsurile vor trebui luate cât mai curând.

„Timişorenii care locuiesc pe aceste străzi vor trebui să-şi schimbe actele de identitate, dar noi nu de punem presiune pe ei să-şi schimbe acum. În timp îşi vor schimba, cu diverse oportunităţi. N-o să-i amendeze nimeni, pentru că diferenţe de o literă şi chiar diferenţe mai mari între denumirile străzilor aflate la diverse instituţii şi denumirile din buletine au existat dintotdeauna şi nimeni nu a primit amendă pentru aşa ceva” a declarat primarul Nicolae Robu.

Cele 54 de străzi a căror nume vor fi corectate pot fi consultate AICI.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*