Ultimele stiri

Zeci de timișoreni au participat la marșul împotriva mafiei imobiliare țigănești

mars impotriva mafiie imobiliare tiganesti

„Ne vrem orașul înapoi”, „Nu vrem clanuri țigănești în orașe românești” sau „Vrem să trăim într-o țară demnă” – acestea au fost doar câteva dintre lozincile pe care aproximativ 50 de timișoreni le-au scandat pe străzile orașului.

Manifestanții, majoritatea membrii ai Noua Dreaptă, au protestat, duminică seara, împotriva mafiei imobiliare țigănești. Participanții la protest s-au întâlnit în jurul orei 19.00 în fața Catedralei Mitropolitane „înarmați” cu un banner pe care scria „Ne vrem orașul înapoi”.

Înainte de a porni în marș până în Piața Traian, manifestanții au ascultat discursul avocatului Carmen Obârșanu, care a participat la acțiune, fiind și ea o victimă a clanurilor de rromi din orașul de pe Bega. „Fără gulere albe, mafia imobiliară nu ar fi existat”, a spus la microfon Carmen Obârșanu.

În timpul acțiunii de protest, manifestanții au aprins și torțe. Marșul s-a terminat fără incidente. Acesta este cel de-al șaselea an consecutiv când se iese în stradă pentru a se protesta împotriva mafiei imobiliare țigănești, la Timișoara.

 

1 Commentariu pe Zeci de timișoreni au participat la marșul împotriva mafiei imobiliare țigănești

  1. jos cu mafia tiganeasca si cu toti care neau vindut tara eu nu pentru asta am luptat ci pentru o viata mai buna nu sa fim sluga la straini…….

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*