Ultimele stiri

Zeci de timișoreni au participat la marșul pentru restaurarea monarhiei FOTO

mars regal

Marșul regal “Monarhia pentru viitor” a reunit zeci de timișoreni, ieri, în centrul orașului, care au avut o singură dorință: transformarea României în Regat. Punctul de întâlnire al manifestanților a fost bustul Regelui Ferdinand I din Piața Victoriei, de unde cei care nu au venit pregătiți cu flori și steaguri monarhice în mână, le-au putut achiziționa de la un stand.

“Ne dorim ca România să revină la Constituția Monarhică. Țara noastră trăiește încă din anul 1947 într-o stare de ilegalitate și ilegitimitate, ultima Constituție legitimă a României a fost cea din anul 1923. De asemenea, solicităm ca Parlamentul României să se transforme în Adunare Constituantă și să întreprindă pașii necesari pentru reinstaurarea legitimității în țara noastră”, a spus Flavius Boncea, consilier local PNȚCD Timiș.

Marșul a fost unul pașnic. Acțiunea organizată de Alianța Națională pentru restaurarea Monarhiei a avut loc, ieri, simultan în orașele București, Cluj-Napoca și Craiova. “Manifestările sunt un omagiu adus Majestăţii Sale Regelui Mihai, Alteței Sale Regale Principesei Moștenitoare Margareta a României, întregii Familii Regale a României, înalte exemple de devotament şi dăruire față de Țară și Neam.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, transmit organizatorii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*