Ultimele stiri

Zeci de timișoreni, fotografiați în timp ce zâmbesc în centrul orașului. Care a fost scopul acțiunii FOTO

Proiect fotografic cu totul special inițiat de un fotograf din Arad. În acest sfârșit de săptămână, în centrul Timișoarei, s-au fotografiat…zâmbetele a zeci de trecători, iar fotografile au fost mai apoi postate pe pagina de Facebook „România zâmbește”.

Fotograful Cristian Manta explică faptul că s-a decis să inițieze un astfel de proiect după ce a observat că oamenii sunt tot mai aprofundați în propriile gânduri și provocări ale vieții și au uitat un lucru banal, dar foarte important: să zâmbească.

„România Zâmbeşte este un proiect în care cred, şi cred în el pentru că ştiu că România are oameni frumoşi care nu au uitat să zâmbească. Dorinţa mea este să ajung în fiecare oraş din România cu acest proiect şi să arăt lumii ce oameni frumoşi există în această ţară minunată. România nu este doar o ţară a sărăciei, a oamenilor trişti şi debusolaţi şi resemnaţi, nu aceasta este ţara în care trăim, eu nu accept descrierea negativă pe care alţii o fac despre România. Eu cred într-o Românie a oamenilor frumoşi şi liberi. România suntem noi, şi noi vom face ca România să arate frumoasă prin oamenii lor. De aceea am dat naştere acestui proiect, tot ceea ce fac este să călătoresc în fiecare oraş mare din ţară şi să-i provoc pe oameni să zâmbească în faţa camerei foto şi prin aceasta îmi doresc să le reamintesc că au zilnic motive să zâmbească indiferent de greutăţile vieţii. Atitudinea noastră referitoare la viaţa, va schimba felul în care ne vom raporta la fiecare zi din viaţa noastră”, spune Cristian Manta.

Proiectul a ajuns la Timișoara sâmbătă, în centrul orașului, unde oamenii au fost provocați să zâmbească.

Foto: România Zâmbește

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*