Ultimele stiri

Zi dedicată tuturor seniorilor activi din Timișoara

ziua seniorilor activi

Asociația „Sfera Timișoarei” organizează evenimentul „Ziua Seniorilor Activi” ediţia aII-a, sâmbătă, 30 august, începând cu orele 11.00, la strandul UMT. În caz de timp nefavorabil evenimentul va avea loc în restaurantul ștrandului.

Această zi va fi dedicată tuturor seniorilor. Ei vor beneficia de intrare gratuită între orele 11.00 -14:00 pe baza cuponului de pensie. “Scopul acțiunii este sprijinirea persoanelor de vârsta a treia. Ne propunem să le oferim mai multa atenție și respect celor care au avut grijă de educația noastră și ne-au îndrumat în viață”, transmit reprezentanții Asociației „Sfera Timișoarei”.

În cursul zilei se organizează jocuri de șah, remy, table, canastă și tenis de masa. Vor fi prezenți partenerii asociaţiei care își vor oferi serviciile pentru răsfățul seniorilor. Activități variate precum împachetări cu nămol, consultații medicale, cosmetică, gimnastică medicală, masaj si discuții cu medici din diverse domenii medicale. Seniorii prezenţi se vor putea vor putea câştiga premii oferite de partenerii asociaţiei la tombolă sau la concursuri.

Asociația Sfera Timișoarei este o organizație nonguvernamentală înființată în luna aprilie 2013 de catre niste tinere și are ca scop dezvoltarea spiritului civic al tuturor cetățenilor prin implicarea lor în cadrul programelor și evenimentelor sociale, culturale și educaționale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*