Ultimele stiri

Zilele Bandanei în sprijinul celor care luptă împotriva cancerului, la Timișoara

pacient purtand bandana

Asociația Little People a pregătit pentru al doilea an consecutiv campania de conștientizare ,,Zilele Bandanei”, care se va desfășura până în data de 15 februarie, când este marcată Ziua Internațională a Copilului cu Cancer. În acest an, pe toată perioada campaniei, vom fi organizate o serie de acțiuni și evenimente la nivel național cu scopul de a invita publicul larg să își exprime solidaritatea față de cei care trec prin experiența luptei impotriva cancerului, prin purtarea unei bandane.

Inițiativa este un îndemn la acțiune și solidaritate: ,,Port bandana, pentru că îmi pasă!”. Semnificația eșarfei purtată de pacienți atunci când trec prin tratamentul oncologic poate fi transformată într-un simbol al încurajării și solidarității. Purtată pe cap, la gât, la încheietura mâinii, bandana va reprezenta mesajul nostru comun pentru cei care trec prin această luptă: ,,Nu e rușinos să purtați bandana, suntem alături de voi!”.

Bandanele special pregătite pot fi comandate în schimbul unei donații simbolice de 10 lei, pe pagina de Facebook Asociația Little People România sau la oana@thelittlepeople.ro.

La Timișoara, în cadrul Zilelor Bandanei, voluntarii din cadrul asociației vor merge în secția de oncepediatrie din cadrul Spitalului pentru Copii „Louis Țurcanu”. De asemenea, la Iulius Mall Timișoara, în data de 13 februarie, intre orele 10.00 – 21.30, va fi organizată campania de strângere de fonduri „Cumpără o bandană. Arată că ești solidar!”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*