Ultimele stiri

Zilele europene ale angajatorilor, in luna aprilie

Bursa Generală a Locurilor de Muncă măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă va fi organizată în acest an, sub egida “European Employers’ Days” (“Zilele europene ale angajatorilor “) la binecunoscuta locaţie, Casa Tineretului, str. Arieş nr.18, Timişoara în data de 14 aprilie 2016.
Aceast eveniment este parte a acţiunilor întreprinse de Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană, iar obiectivul acestei inițiative este de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.
Iniţiativa SPO va sublinia importanța angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante grupuri țintă, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pieței muncii.
Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa daniela.mitrica@tm.anofm.ro . Totodată precizăm că participarea la această acţiune nu presupune nici un fel de cheltuieli din partea agentului economic.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, bv. Republicii nr.21, et. 1, cam.108, tel 0256/294231, interior 112.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*