Ultimele stiri

Zilele porților deschise la Universitatea de Vest din Timișoara

ziua portilor deschise uvt

Elevii interesați de studenție pot face o incursiune în lumea academică a Universității de Vest din Timișoara. Instituția organizează, în perioada 6-10 aprilie, acțiunea Zilele porților deschise. Scopul principal este prezentarea ofertei educaționale și de a-i ajuta pe viitorii studenți în a face o alegere cât mai potrivită a specializării pe care o vor urma.

Săptămâna aceasta se vor organiza numeroase acțiuni în toate facultățile UVT. Spre exemplu, elevii, însoțiți de cadre didactice, vor vizita expozițiile permanente ale Facultății de Arte și Design. Vor avea loc, de asemenea, exerciții de modelaj în lut, prezentarea tehnologiilor ceramicii, a tehnicilor de machetare, experimente în tehnici simple ale desenului și imprimării.
La Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie se vor efectua împreună cu elevii experimente de biochimie, biologie moleculară și microbiologie, cât și prezentarea unui laborator de cercetare. De asemenea, cadre didactice de la Departamentul de Geografie le prezintă grupurilor de elevi tipuri noi de aplicații informatice în cunoașterea și organizarea teritoriului.

În cadrul Zilelor porților deschise, Facultatea de Drept le propune tinerilor teme de discuție precum Mass-media între dreptul la demnitate și libertatea de exprimare sau Facebook – spațiu public sau privat?

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor organizează workshop-uri interactive de prezentare a specializărilor FEAA. Vor fi identificate oportunitățile de carieră și beneficiile pe care FEAA le oferă viitorilor studenți.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*