Ultimele stiri

Ziua Drepturilor Copilului este sărbătorită și în centrele de plasament din Timiș. La ce concurs sunt provocați micuții să participe

violenta copii

Micuții părăsiți din centrele de plasament din județul Timiș sărbătoresc Ziua Drepturilor Copilului, care este aniversată anual în întreaga lume în data de 20 noiembrie. Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, a fost organizată deja o campanie de promovare a drepturilor copiilor în rândul micuților din centrele de ocrotire, dar și un concurs de desen cu tema „Copilărie cu drepturi”.

În acest sens, copiii din centrele de plasament au primit materiale informative despre acest subiect, urmând ca apoi să realizeze desene care să reprezinte unul sau mai multe drepturi ale copilului. Toate desenele copiilor se primesc la sediul DGASPC Timiș, urmând ca premierea lucrărilor să aibă loc vineri, 21 noiembrie, de la ora 11.00, la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Recaș. Toți copiii vor primi diplome de participare și cadouri.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*