Ultimele stiri

Ziua Europei, sărbătorită la Timișoara cu depuneri de coroane, spectacole folclorice și concerte cu Anda Adam și Voltaj. Iată programul complet

voltaj

Primăria Timișoara pregătește o serie de acțiuni mâine, 9 mai, când se sărbătorește Ziua Europei. Printre surprizele pregătite de reprezentanții municipalității pentru timișoreni se numără un concert al Fanfarei Big Band, un spectacol folcloric al Ansamblului Timișul, dar și un concert susținut de Anda Adam și Voltaj.

Iată programul complet al evenimentelor care au loc mâine la Timișoara de Ziua Europei:

Parcul Cental – Monumentul Ostaşului Român
09.30 Ceremonial Militar, slujbă de pomenire a eroilor, depuneri de coroane și jerbe de flori cu prilejul sărbătoririiindependenţei de stat a României, a zilei victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial şi sărbătorirea Zilei Europei – Garnizoana Timişoara.

Parcul Cental – Aleea Personalităţilor
10.30 Dezvelire bust Carol Robert de Anjou, la iniţiativa Asociaţiei Femeilor Maghiare. Vor tine alocutiuni dna Szasz Eniko, preşedinta Asociatiei Femeilor Maghiare, dl primar Nicolae Robu şi Mile Lajos-consulul general al Ungariei la Cluj si dr. Raffay Ernő, profesor universitar, istoric din Budapesta.

Parcul Rozelor
11.00 Concert Fanfara Big Band
Defilarea elevilor din unitățile de învățământ din județul Timișcu drapelele reprezentând statele membre ale Uniunii Europene
Intonarea Imnului României și al Uniunii Europene.
Alocuţiuni ale oficialităţilor.
14.00 Program artistic susținut de membrii și invitații Asociației Seniorilor din Timișoara
17.00 Spectacol folcloric Ansamblul Timişul

18.00 Spectacol de flamenco sustinut de Rosa Olympia Estrella, cu sprijinul Asociaţia Via Rumania şi al Consulatului Onorific al Spaniei la Timișoara.

Galeria Pro Armia
18.00Vernisaj expoziție de pictură dedicată Zilei Europei, realizată de Asociaţia Artiştilor Plastici Romul Ladea

Piaţa Victoriei
20.00 Concert AM Band, Anda Adam si Voltaj.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*