Ultimele stiri

Ziua Internațională a Crucii Roșii, sărbătorită la Timișoara [FOTO]

pliante cucea roșie

Ziua Internațională a Crucii Roșii si Semilunii Roșii, nu a rămas nesărbătorită nici la Timișoara. Voluntarii filialei Timiș s-au mobilizat într-o campanie de informare a populației cu privire la cea mai mare mișcare umanitară din lume.

Ziua Internațională a Crucii Roşii şi a Semilunei Roşii are menirea de a inspira și de a promova toate activităţile umanitare ale Comitetului Internațional al Crucii Roșii şi a societăţilor naţionale. Astfel, ieri 8 mai, 14 voluntari ai filialei Timiș au fost prezenți în centrul orașului și au împărțit pliante referitoare la istoria și activitatea Crucii Roșii.

“Oamenii au fost încantați de prezența noastră, ne-au pus multe întrebări legate de activitatea noastră – ce facem, ce proiecte avem, câți voluntari sunt în echipă, cum pot deveni și ei voluntari”, spun reprezentanții Crucii Roșii Timiș.

8 mai este ziua în care membrii Crucii Roşii aduc în atenţia publicului necesitatea asistenţei medicale, eroii locali, dar şi diversele organizaţii care depun eforturi în protejarea vieţii, precum şi necesitatea donării de sânge, strângerea de fonduri şi donaţii.

sursa foto: Facebook Crucea Roșie Timiș

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*