Ultimele stiri

Ziua poliţiei române, sărbătorită la Timişoara

Poliţiştii timişeni sărbătoresc 194 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. Vineri, 25 martie a.c., la sediul inspectoratului, va fi organizată ZIUA PORŢILOR DESCHISE, toţii vizitatorii putând admira de aproape dotarea şi tehnica poliţiştilor, precum şi demonstraţiile de luptă, intervenţie şi dresaj canin.

Poliţia Română aniversează 194 de ani de atestare documentară. A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.

În această zi de sărbătoare, prezentând mijloacele şi metodele folosite de poliţişti în activităţile specifice, dorim să arătăm cetăţenilor că poliţia este mereu aproape de comunitate.

Persoanele care doresc să ne fie alături sunt aşteptate, vineri, 25 martie a.c., începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, unde pot asista la programul oferit de poliţişti:

prezentarea unor elemente de tehnică şi dotare (scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament, etc.);
executarea unor demonstraţii de dresaj şi intervenţie de către conductori şi câinii din dotare;
executarea unor demonstraţii de luptă şi intervenţie de către luptătorii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale.

În aceeaşi zi, va fi organizată festivitatea de premiere a poliţiştilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi a celor care au câştigat competiţiile sportive organizate în cursul acestei săptămâni.

Foto: ps4.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*