Ultimele stiri

Zona Dacia nu este pe placul viceprimarului Stoia. Ce probleme a descoperit aici FOTO

Traian Stoia

Dacă zilele trecute Nicolae Robu se lăuda cu realizările din zona Dacia, viceprimarul Traian Stoia are o cu totul altă părere despre parcul de aici. Acesta a observat că parcul s-a deteriorat de când fostul primar, Gherghe Ciuhandu, nu mai stă în zonă şi, spune el, este nevoie de o intervenţie.

„Un parc care arăta extraordinar când domnul Ciuhandu locuia în zonă, acum arată mai puţin bine. După cum vedeţi, este şi problema pufului acela de plop care provoacă alergii”, a afirmat Traian Stoia.

Acesta a mai spus că acei plopi trebuie înlocuiţi cu alţi copaci deoarece în fiecare an provoacă probleme. Pe lângă aceasta, viceprimarul a mai semnalat şi problema trotuarelor deteriorate sau a fântânii „care a uitat să mai pornească”. Mai mult, problema cea mai mare care s-a ivit în zonă este aceea a unei parcări situate în faţa bisericii din Dacia.

Parc Dacia

„Problema şi mai serioasă e cea a parcării, parcare care e tot timpul goala, cu excepţia sărbătorilor şi a zilelor de sâmbătă şi duminică. Am luat legătura cu domnul Culiţă Chiş şi nu Primăria a montat aceşti stâlpişori. Terenul este al Primăriei, dar cine a amenajat această parcare, vom afla săptămâna viitoare. Primăria nu a primit niciun ban”, a mai declarat viceprimarul.

Parc Dacia

Parc Dacia

Parc Dacia

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*