Ultimele stiri

Zona Polonă s-a transformat în „ghetou”. Ce nereguli a sesizat Primăria Timişoara

Mai multe blocuri din zona Polonă au ajuns într-o stare jalnică. Acest fapt a fost sesizat de viceprimarul Traian Stoia, după ce a trimis o echipă a municipalităţii să inspecteze cartierul. Neregulile nu se rezumă doar la aspectul delăsător al blocurilor de aici, ci există şi probleme foarte serioase cu canalizările.

Locuinţele de aici sunt proprietate privată, aşa că Primăria nu poate să îi ajute pe locatari să îşi repare blocurile.

„Blocurile sunt proprietate personală, unele arată foarte, foarte rău. Oamenii sunt proprietari, deci trebuie să le întreţină sau să le repare singuri. Nu e sigur, dacă sistemul de canalizare e de calitate, având în vedere că majoritatea pivniţelor sunt pline de apă şi de diferite mizerii care dau un miros neplăcut. E cât se poate de nesănătos. (…) Aceste asociaţii de locatari ar trebui să ia masurile de rigoare pentru a le ţine în condiţii cât de cât omeneşti, pentru a face să dispară această imagine de ghetou”, a afirmat viceprimarul.

Cu toate acestea, acum apare o nouă problemă. Nu toate blocurile de aici fac parte din asociaţii de locatari, dar, spune viceprimarul, Primăria nu poate decât să sesizeze aceste probleme, având în vedere că blocurile sunt private.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*