Ultimele stiri

O companie americană angajează la Timișoara programatori IT pe salarii URIAȘE

calculator

 

3Pillar Global, O companie americană de servicii IT prezentă pe piața din România din 2009, angajează peste 100 de specialiști IT în acest an pentru a acoperi nevoile de extindere ale companiei în centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca și Timișoara.

În cele două centre 3Pillar Global lucrează în prezent 300 de angajați, iar ținta pentru anul acesta este de a ajunge la un număr de 400. Pozițiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează ingineri IT de nivel intermediar și seniori cu experiență dovedită între 2 și 5 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare.

În ceea ce privește programarea, se urmăresc în special competențe de Java și Phyton, dar și alte tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web și mobile. De asemenea, compania caută să angajeze și manageri cu experiență tehnică. Pe lângă un pachet salarial competitiv, angajații 3Pillar Global beneficiază de programe specifice de training și posibilitatea de a participa la evenimente IT importante în vederea dezvoltării personale și profesionale.

“Dezvoltarea companiei este determinată de creșterea cererii pentru produsele software <<made in Romania>>. Am ales să extindem operațiunile din Cluj-Napoca și Timișoara datorită nivelului ridicat al specialiștilor IT din cele două orașe. Echipele noastre dezvoltă proiecte exclusiv pentru piețe din SUA și Marea Britanie în strânsă legătură cu clienții și, deseori, acționează ca și consultanți tehnici. În același timp, nu excludem deschiderea unui nou centru de dezvoltare într-un al treilea oraș din România sau în regiune”, declară Cătălin Ștef, director general 3Pillar Global Romania.

Din cei 600 de angajați pe care compania îi are la nivel global, 200 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, respectiv 100 în City Business Centre Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*