Ultimele stiri

Timișoreanca Iren Alexoi, nutriționistul care face minuni pentru pacienții care-i cer ajutorul! Care este secretul

irene alexoi

Nutriționistul Iren Alexoi nu este un simplu medic care, după o simplă consultație, scrie o dietă pacientului ei își continuă activitatea. În cei cinci ani de când s-a orientat spre nutriție, Iren a devenit prietenul a sute de pacienți care au trecut pragul cabinetului său privat. Și asta pentru că medicul a înțeles că nu ai cum să faci minuni pentru un om care îți cere ajutorul în speranța că își va schimba stilul de viață sau vrea să dea jos multe kilograme în plus, decât dacă îi vei fi alături de fiecare dată când se lovește de un obstacol.

“Se crează mai mult o relație de prietenie între mine și pacienții mei. Iar rezultate se obțin cu ei atâta timp cât ești dispus să-i acorzi toată atenția unui pacient. Este foarte important să susți pe cineva atunci când are o problemă. Doar susținerea asta îl ajută foarte mult”, descrie în câteva cuvinte Iren Alexoi relația pe care o are cu pacienții săi.

Timișoreanca profesează ca medic de zece ani, specialitatea ei de bază fiind medicina de familie, de de cîîțiva ani s-a reorientat spre nutriție din simplul motiv că i-a plăcut foarte mult prevenția și de a ajuta alți oameni să aibă mai mult grijă de ei, astfel încât să nu mai ajungă să ia medicamente, să fie cât mai sănătoși.

Cum poți săi dai jos kilogramele în plus

În cei cinci ani de când îi învață pe timișoreni cum să mănânce sănătos, Irene Alexoi a ajutat o mulțime de pacienți să-și schimbe stilul de viață. Pe o bună parte dintre aceștia i-a sprijinit și să învingă lupta cu kilogramele în plus, o luptă care necesită multă ambiție. Printre acestea se numără și persoane care au reușit să dea jos și zeci de kilograme, e drept în câteva luni bune.

“Nu recomand  niciodată o slăbire rapidă , pentru că asta ar însemna un stres pentru organism și în momentul în care calci pe lângă și consume ceea ce nu trebuie, corpul încearcă să aducă înapoi ce a pierdut și de aceea apar îngrășările foarte rapide”, explică nutriționistul. În ceea ce privește persoanele obeze, Iren Alexoi povestește că acestea nu au neapărat nevoie de o dietă, pentru că majoritatea oamenilor realizează că dacă renunță la anumite alimente pot da jos kilogramele în plus, cât au nevoie de cineva care să-i sprijine. “Cel mai mult, au nevoie de cineva care să-I susțină, și tocmai asta face eu cu ei. Au nevoie să știe că este cineva în spatele lor care-I încurajează și le dă sfaturi”, precizează medicul timișorean.

Pot timișorenii să mănânce sănătos?

Iren Alexoi este de părere că o alimentație sănătoasă este foarte importantă pentru sănătatea organismului nostru. Chiar dacă timișorenilor le este aproape imposibil să aibă o grădină și să își planteze singuri legumele și fructele de care au nevoie, nutriționistul spune că, totuși, aceștia pot mânca sănătos și cu produsele cumpărate din supermarketuri, dacă sunt atenți la ce scrie pe etichetă.

“Mai bine  să cumpărăm ce găsim în supermarketuri și dacă preparăm cum trebuie acele alimente, dacă ne uităm pe etichetă să vedem de und eprovin, ce conțin, putem să mâncăm sănătos. Nu recomand cumpărarea de alimente semipreparate sau să frecventăm fast-food-urile”, explică Iren Alexoi.

3 Commentarii pe Timișoreanca Iren Alexoi, nutriționistul care face minuni pentru pacienții care-i cer ajutorul! Care este secretul

  1. CRETA VERONICA // 7 iunie 2014 a 10:20 // Răspunde

    Si eu vreau sa dau jos din kg care le-am pus dupa o nastere cu cezariana.

  2. Ciovica stela // 3 octombrie 2016 a 10:38 // Răspunde

    Vreau o programare

  3. Buna cum asi putea sa ma ingas asi dori o consultatie la dumneavostra sunt pre slabut

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*