Ultimele stiri

Petiţie pentru convertirea lui Iohannis la ortodoxism

Klaus Iohannis

Deși nu era ortodox, mai mult de 54 % dintre românii care au ieșit la vot l-au vrut ca președinte. Acum, i se cere convertirea la ortodoxism. În acest sens, un blogger ortodox a făcut o petiţie online prin care solicită ca noul preşedinte să fie botezat ortodox, pentru a putea fi pomenit în biserici, în timpul slujbelor, scrie știripesurse.ro.

Solicităm Botezul Ortodox al președintelui României, Klaus Iohannis. Este o lege străveche a țării, pe care alți conducători străini ai României au acceptat-o. În caz contrar, președintele nu va putea fi pomenit la Sfânta Liturghie în Bisericile Ortodoxe. Solicităm Președintelui României și implicarea în menținerea Religiei ca materie obligatorie în școli și în renunțarea la actele biometrice, pe motiv de neconstituționalitate (încălcarea libertății fizice și a libertății de conștiință a cetățenilor). Doamne ajută!„, se arată în petiţia de pe internet. Acesta este realizată și semnată de Marius IANUȘ (Drăjan Marius-Christian), și a strâns aproape 400 de semnături în 24 de ore.

Petiţia are şi un link către un articol de pe blogul autorului, intitulat „Protestantismul – drumul spre iad al Creștinismului”, mai scrie știripesurse.ro.

19 Commentarii pe Petiţie pentru convertirea lui Iohannis la ortodoxism

 1. ce dobitoc cu c.c.t in loc de creier a mai scos-o si pe asta? ce treaba are politica cu religia??? treziti-va, ca nu mai vedeti biserici de miliarde de euro…. Manacav-ar scaraoschi de satanisti

 2. Auzi la el…pomenit la slujbele din biserica…omule,doar un rege sau o regina e pomenit/ă la slujbele din biserica! Si pana la urma ce treaba are ca el e evanghelic?! Doamne prosti sunt unii…asta care a facut petitia,ar trebui bagat la un azil de glumeti…

 3. L-au pomenit pe Ponta în biserici mai mult decât trebuia, și la ce i-a folosit.Din nefericire multe biserici se roagă la un Dumnezeu care le-a părăsit demult.

 4. Mai terminați cu religia milogi degeaba va rugați dacă nu înfăptuit nimic.Prostimea societăți sunteți,voi nu observați ca va rad oameni de rand.

 5. Bonas Niculae // 18 noiembrie 2014 a 20:06 // Răspunde

  BINELE I-l poate face orice CRESTIN, caci si „pagani care nu cunosc LEGEA, din fire fac cele ale L E G I.

 6. Gabriel Purcarus // 18 noiembrie 2014 a 20:45 // Răspunde

  Si de ce nu invers, ma rog? De ce sa nu se converteasca patriarhul si preotimea parazita la protestantism? Ca ce chestie Iohannis sa se converteasca??? Cu ce au ajutat ei, preotii ortodoxi pe Iohannis? Mi se pare culmea nesimtirii sa ii ceri omului sa isi schimbe credinta. Poate e cazul sa invatam si noi de la protestanti luare in serios a muncii, si sa nu mai dam atata importanta preotilor.

 7. Separarea statului de biserica face parte din primul amandament al consitutiei Statelor Unite. M-as mira ca Romania sa nu aiba in constitutie nimic referitor la separarea puterilor in stat

 8. Credinta este un lucru intim. Nimeni nu are dreptul de-a cere nimanui sa-si schimbe credinta. A cere presedintelui Iohannis asa ceva este o aberatie, o totala lipsa de respect, o lipsa de judecata, o eroare. Sa speram ca domnia-sa are simtul umorului si-o sa alunge din fata ochilor aceasta cerere asa cum ar alunga o musca obraznica.

 9. George Lulelaru // 19 noiembrie 2014 a 07:48 // Răspunde

  hai, hai sa nu dam acum cu mucii-n fasole, chiar daca avem un talent deosebit pentru asta; nu are nici o legatura una cu alta

 10. Mihaela - Terapeut THETAHEALING // 19 noiembrie 2014 a 09:22 // Răspunde

  Undele universale sunt aceleasi pentru toti, Dumnezeeu e unic!
  Se vede din ce in ce mai mult, cum si cat de mare este acest EGO si pana unde CARACATITA PROSTIEI, INTERESULUI PERSONAL,…..CU TOATE RELELE, isi intinde PICIORUSELE ce devin pe zi ce trece mai GROSOLANE!
  NU UITATI: LUMINA INVINGE!!!!!!!! TOTUL SE AFLA IN NOI!PRIVITI IN INTERIOR SI SCOATETI BOGATIIILE SUFLETULUI AFARA!

  LUMINA SI IUBIRE DIVINA TUTUROR!

 11. Sunt curios, oare cati din cei care cer asta s-au trecut ca ortodocsi pe siturile de socializare. Ba paganilor, numai extremistii arabi cer convertirea altor credinciosi! Domnul nostru Isus Cristos a zis sa dam Cezarului ce e al Cezarului si lui Dumnezeu ce e al lui Dumnezeu. Pe cand eram in Moldova (a noastra, nu cea sovietica) am auzit expresia: Dumnezeu nu bate cu parul! Ganditi-va ce faceti, sa nu-L maniati!

 12. Nu e corect.eu am votat cu domnul iohannis.dar nu cred ca e nevoie de ortodoxism.aparte ca am vazut ce fac popii nostri.asa ca nu cred ca e nevoie sa fie pomenit in biserici ortodoxe.cine l_a votat nu l_a votat ortodox asa ca…..

 13. Ce importanta are asta ma întreb eu. Mulți dintre voi preoți sunteți mai păcătoși decât un om de rand,sau cred ca va e frica ca nu mai primiți fonduri pentru a va plimba în mercedesuri. Ce treaba are una cu alta?!

 14. gabriela martin // 20 noiembrie 2014 a 11:35 // Răspunde

  Dle Presedinte, impozitati-le cutia milei, sa le iasa popilor din cap ideea de a se mai amesteca in politica!!!

 15. PROPUN PETITIE PT. IMPOZITAREA BISERICII.IMPOZITUL SA MEARGA IN SANATATE SI INVATAMANT.

 16. Robert Raducescu // 20 noiembrie 2014 a 14:28 // Răspunde

  N-a mai ramas nici-unul sanatos la PSD?

 17. de aia nu se rugau ”pentru canducatorul tarii” pe vremea lui Ceausescu? Exista o singura cale de a incerca sa il forțați să treacă la ortodocși: anulati art. 29 din Constitutia Romaniei !!! Inițiativă a unor cretini

 18. credința crestina prin ochii cretinilor Pontaci !!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*